Webinar “Bibob voor teamleiders en afdelingshoofden: Integrale benadering van het Bibob onderzoek en de aanpak van Ondermijning”

Frank Rovers, Robert van Brakel

Webinar “Bibob voor teamleiders en afdelingshoofden: Integrale benadering van het Bibob onderzoek en de aanpak van Ondermijning”

278 278 mensen hebben dit evenement bekeken.

Speciaal voor afdelingshoofden en teamleiders die verantwoordelijk zijn voor een integrale benadering van het Bibob onderzoek en de aanpak van Ondermijning. In dit webinar laten we zien hoe een integrale informatie positie en een slim stappenplan binnen de afdelingen die met de toepassingen van de Wet Bibob te maken hebben c.q. gaan krijgen, geïmplementeerd kan worden. Leer hoe de Bibob-coördinator, de betreffende afdelingen en het team aanpak Ondermijning elkaar kunnen versterken en in minder tijd, meer ondermijnende activiteiten en ontwikkelingen binnen de gemeente succesvol aan kunnen pakken.
Met veel voorbeelden uit de praktijk waar het mis kan gaan en hoe dit gemakkelijk opgelost kan worden. Hoe informatie deling en samenwerking met de betreffende afdelingen en aanpak ondermijning, AVG-proof ingericht kan worden.
Na dit webinar weet je hoe je de professionals binnen de afdelingen en stadstoezicht met elkaar kunt laten samenwerken als een geoliede machine die aantoonbaar Ondermijning terug dringt.

Tijdens het webinar worden de volgende onderdelen aangestipt:

  • Toepassingsbereik Bibob
  • Weigeringsgronden Bibob
  • Doelstellingen Bibob onderzoek in combinatie met aanpak ondermijning
  • De rol van afdelingshoofd/ teammanager bij de ontwikkeling van het beleid en de inrichting en motivatie van het uitvoerende team
  • Verplichting eigen Bibob-onderzoek bestuursorgaan
  • Werkproces (onderscheid lichte en zware toets) – rol afdelingen – Bibob-coӧrdinator
  • Structuur eigen onderzoek ondersteund door de software oplossing C3group
  • Koppeling Bibob-ondermijning
  • Welke managementinfo levert de Bibob-applicatie
  • Belangrijke besluitvormingsaspecten

Na het volgen van het webinar is het mogelijk om je met 10% korting in te schrijven voor de 2 Daagse opleiding “Bibob basistraining – bestuurlijk juridisch integraal en informatiegestuurd onderzoek”


Meer informatie?

Als je nog vragen hebt of contact met ons wilt opnemen dan kan dat via meer informatie of je kunt altijd bellen met de specialisten van de C3Group en RONT Management Consultants op telefoon nummer (088 – 505 82 30).

Aanvullende details

Betrokken partners van Platform OOV - Frank Rovers Advies, C3Group en RONT management consultants

Kosten - € 0.00,-

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://platformoov.nl/aanmelden-webinar-bibob-voor-teamleiders-en-afdelingshoofden/ →

 

Datum en tijd

24-10-2023 - 15:00 aan
24-10-2023 - 16:30
 

Einddatum registratie

23-10-2023
 

Locatie

Online event
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends