Video’s

Samenwerken doe je samen! Onze professionals uit het veld hebben diverse video’s voor jullie samengesteld waarin samenwerken binnen OOV centraal staat en welke toolbox jij als gemeente hebt om zowel intern, als met externe partners, zoals RONT, AVG-Juristen en de ondermijningsspecialisten, de meest optimale samenwerking te bereiken. Bekijk hieronder de video’s.

Visie op
Samen ondermijning aanpakken

In deze video legt Robert van Brakel (directeur C3Group) uit op welke manier het SMART Veiligheidsplatform ingezet kan worden ter bestrijding van ondermijning en de aanpak van OOV zaken.

divider

Samenwerking en informatie delen

In deze video leggen Wim Ploeg en Tanni Sanichar (Ondermijningsspecialisten.nl) uit welke voorwaarden er zijn om succesvol te kunnen samenwerken binnen het ondermijningsveld.

divider

Rijker verantwoorden

In deze video leggen Joost Vos en Frank van Summeren uit wat rijker verantwoorden betekent binnen de openbare orde & veiligheid.

divider

Ondermijningsspecialisten.nl

In deze video legt Wim Ploeg uit op welke manier ondermijningspecialisten.nl kan worden ingezet, in combinatie met de software van de C3Group, voor het aanpakken van ondermijning.

divider

Totaaloplossing aanpak ondermijning

In deze video legt Frank van Summeren uit wat wordt verstaan onder de totaaloplossing aanpak ondermijning van Ront Management Consultants en de C3Group.

divider

Slagkracht en tempo aanpak ondermijning

In deze video gaat Joost Vos verder in op de slagkracht en het tempo met betrekking tot de aanpak van ondermijning. Hij geeft een inkijkje hoe je dit als gemeente het beste kan vormgeven.